середу, 13 травня 2020 р.

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ - 13.05.2020

Доброго ранку, мої маленькі друзі!
Новий день, нові завдання.
Почнемо!
ЧИТАННЯ
А ви знаєте, що дружба то найбільший скарб? Тож сьогодні ми будемо знайомитися з творами про дружбу та друзів (с. 100-101)
ПИСЬМО

Спишіть текст, вставляючи пропущені букви
АНГЛІЙСЬКА МОВА



Це завдання допоможе вам повторити вивчені слова та повправлятися у правописі слів за темою «День матері» англійською мовою, а також сприятиме розвитку логічного мислення й уваги. Завдання складається з двох частин: спочатку ви маєте розв’язати кросворд і знайти «секретні слова», а потім вписати ці слова в клітинки внизу сторінки, доповнивши речення. На сторінці зображено 10 пронумерованих малюнків, до кожного з яких вам необхідно знайти потрібне слово в «банку слів» і вписати його в клітинки кросворда під відповідним номером. Розв’язавши кросворд, ви дізнаєтеся "секретні слова" та складете з них  речення. Це речення чарівне: скажіть його своїй матусі, і воно стане найкращим подарунком для неї до Дня матері!

Правильні відповіді: gift (1), heart (2), rose (3), baby (4), cake (5), kiss (6), chocolate (7), May (8), hug (9), grandma (10). «Секретне речення»: My mum is THE BEST MUM in the world! 
МАТЕМАТИКА
Вправи та задачі на засвоєння способів додавання і віднімання. Порівняння іменованих чисел (с.124)

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

Дивіться та повторюйте


Немає коментарів:

Дописати коментар