суботу, 21 березня 2015 р.



  Ура! Весняні канікули.

    Ось і настали   весняні канікули. Їх з радістю чекали школярі різного віку, адже це прекрасна можливість не вставати в чітко встановлений час, довше сидіти за комп'ютером, проводити на вулиці більшу кількість часу, ніж зазвичай. Однак більшість батьків бажає, щоб цей проміжок часу пройшов для їх чад з максимальною користю. Яким же чином організувати весняні канікули?

          Для того щоб даний часовий проміжок не пройшов марно, канікули навесні варто правильно організувати - адже від цього може залежати успішність у наступній чверті. Тому намагайтеся на шкільних весняних канікулах стежити за дотриманням дитиною режиму (годин сну, пробудження, прийомами їжі, підтримання гігієни), уважно поставтеся до щоденного харчування (солодощі, фаст-фуд і газовані напої скоротити до мінімуму). Не забувайте про ранкову зарядку для школяра, гуляйте з дитиною, пропонуйте йому на вибір якісь цікаві книги, що відповідають її віку.

         Пам'ятайте, що за час весняних канікул дитина повинна чудово відпочити від навчального навантаження, відновити свої сили і підготуватися до подальших звершень в школі. Тому ви повинні  планувати правильне проведення часу дитини у ці особливі дні весни. І тоді вона обов'язково порадує вас своїми успіхами.

Немає коментарів:

Дописати коментар