пʼятницю, 25 травня 2018 р.

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

          Сьогодні всі тільки й говорять про Останній дзвоник. У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас це чудове свято.
Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.
Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другій, третій чи якийсь інший клас, радіють цьому довгоочікуваному дня. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.
Хтось відправиться подорожувати, хтось проведе літо в таборі, а хтось залишиться вдома, але все одно вільним, як травневий вітер. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.
Але для деяких закінчення шкільного року пов'язане не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для тих, хто цього року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних та вступних іспитів. Тож бажаємо всім випускникам здійснення всіх мрій та сподівань.





Немає коментарів:

Дописати коментар